Rektör Topal Misafirlerini Ağırladı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a bir dizi ziyaret düzenlendi.

TAKİP ET

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı; DİN-BİR-DER, Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gençlik Vakfı Heyeti, Özel Yargı Akademi ile Moda Dil Akademisi yöneticilerinden Rüstem Kızıldağ ve Sema Muratoğlu, EFBİ Grup CEO'su Aydın Dikmen ve Müdür Rahime Sinan ziyaret etti.

Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER) Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım ile Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Şube Başkanı Ahmet Avcı ve dernek üyelerinden oluşan heyetin ziyaretinde, gençlik, eğitim ve toplumsal konular başta olmak üzere gençlerin eğitimi ve gelişimi için ortak projelerde iş birliği yapma ve kurumlar arasında gelecekte gerçekleşebilecek etkinlikler ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Topal, gençlerle daha etkin bir iş birliği içinde olmanın üniversite için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Heyet de, Rektör Topal'a ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, bu tür görüşmelerin gençlerin topluma daha iyi hizmet etmelerine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.
İş Birliklerini Değerlendirdiler

Akabinde Rektör Topal, Özel Yargı Akademi ve Moda Dil Akademisi yöneticilerinden Rüstem Kızıldağ ve Sema Muratoğlu'nu makamında ağırladı.

Ziyarette, iki kurum arasında yapılabilecek olası iş birlikleri değerlendirildi. Rektör Topal gerçekleşen görüşmede, dil eğitiminin önemini vurgulayarak, nazik ziyaretlerinden ötürü Kızıldağ ve Muratoğlu'na teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Kızıldağ ve Muratoğlu ise, öğrencilerin sektöre daha donanımlı ve hazır bir şekilde katılması için dil eğitiminin gerekliliğine değindi ve ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal'a teşekkür etti.

Rektör Topal'ı son olarak; EFBİ Grup CEO'su Aydın Dikmen ve Müdür Rahime Sinan ziyaret etti. Olası işbirliklerinin konuşulduğu görüşmede Rektör Topal, Dikmen ve Sinan'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Aydın Dikmen ve Rahime Sinan ise göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlikten dolayı Rektör Topal' teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme