Rektör Topal'a ziyaretler sürüyor

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a ziyaretler devam ediyor. Son olarak Rektör Topal'ı, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Emin Şahin ve Memur-Sen İl Temsilcisi İrfan Bakır başkanlığındaki heyet ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Emin Şahin'in gerçekleştirdiği ziyarette, yoğun gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. Rektör Topal, nazik ziyaretlerinden ötürü İl Müdürü Şahin'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İl Müdürü Şahin de ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal' teşekkür etti.

Akabinde Memur-Sen İl Temsilcisi İrfan Bakır başkanlığındaki heyet, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti. Gündeme dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ve yapılabilecek iş birliklerinin konuşulduğu görüşmede Rektör Topal, Memur-Sen Şube Başkan Bakır ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İrfan Bakır başkanlığındaki heyet ise ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal' teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme