Polinom Özel Öğretim Kursu Açıldı

Polinom Eğitim Kurumlarının Özel Öğretim Kursu'nun açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.

Düzenlenen programa Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Türkiye genelinde yaygın 66 tane resmi kurum ile hizmet veren Polinom Eğitim Kurumlarının 63'üncü şubesini Kastamonu'da açtıklarını belirten Polinom Kurs Merkezinin Kurucu Müdürü Dr. Aziz Büyükkaragöz; “Türkiye genelinde yaygın 66 tane resmi kurum ile hizmet veren Polinom Eğitim Kurumlarının 63'üncü Şubesini Kastamonu'da açmanın gururunu yaşıyoruz. Merkezi İzmir'de olan Polinom Eğitim Kurumları; 2022-2023 Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu Ödülü'ne, yine 2023-2024 Yılın Eğitim Markası Ödülü'ne layık görülmüştür. Bizde Polinom ailesi olarak Kastamonu'da eğitime yenilikçi bir anlayış getirmek için bu kutsal yola çıkmış bulunuyoruz. Eğitim vizyonumuzda; müstakil binada eğitim, akıllı tahtada ders anlatımı, dijital ortamda destek çalışmaları, yapay zekanın aktif kullanımı, öğrenci koçluğu ve uzman öğretmenler ile kaliteli eğitim anlayışı yer almaktadır. Kurumumuzda 14 adet derslik, idari ofisler, çok amaçlı salon ve bahçe bulunmaktadır. YKS, TYT, AYT ve 9, 10, 11, 12'nci sınıflarda okula destek çalışmaları ve üniversite giriş sınavlarına hazırlık dersleri yapılacaktır” dedi.

'Her Bireye Olumlu Yönde Dokunmaya Çalışacağız'

Eğitim felsefelerini ise 3 aşamalı olarak değerlendireceklerini söyleyen Dr. Aziz Büyükkaragöz; “Eğitim felsefemizi ise 3 aşamalı olarak değerlendirebiliriz. 1'inci aşamada mutlu ve huzurlu ortamı sağlamak, 2'nci aşamada kaliteli eğitim sunmak ve öğrenci iletişimini kurmak, 3'üncü aşamada takip sistemini belirlemek ve sonuç odaklı çalışmak şeklinde özetleyebiliriz. Hedeflerimizde akademik ve kültürel donanıma sahip bireyleri toplumumuza kazandırmak vardır. Klasik olmayan akılcı, dinamik ve uygulamalı eğitim modelini kendimize uyarlayacağız. Bu nedenle eksiklerimizi en düşük düzeyde, enerjimizi en üst düzeyde tutarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ‘Biz, toprağa başarı ekeceğiz; başarı biçeceğiz' sözündeki mecazda olduğu gibi her bireye olumlu yönde dokunmaya çalışacağız. Burada sözlerime son verirken Polinom Eğitim Kurumları Yönetim Kurulundaki kurucularımıza, öğretmen arkadaşlarımıza ve bize katkı sunan tüm ekibimize çok teşekkür ediyorum. Bütün misafirlerimize bu mutlu günümüz de bizimle birlikte oldukları için şükranlarımızı sunuyoruz. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin diyor ve herkese esenlikler temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme