Özel Kuzey Sürücü Kursu'ndan 5'inci yaş kutlaması

Kastamonu'da 2018 yılında faaliyetlerine başlayan Özel Kuzey Sürücü Kursu 5'inci kuruluş yılı kapsamında Park Dedeman Otel'de etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte katılımcılar, pasta kesip kursun kuruluşunu kutladı.

TAKİP ET

Sektörde çeyrek asra yakın tecrübe sahibi olan öncülük, yenilikçilik ve saygınlık düsturuyla yola çıkan Özel Kuzey Sürücü Kursu 5'inci yılını geride bıraktı. Nurcan Kara ve Erdem Yapıcıoğlu ortaklığında kurulan Özel Kuzey Sürücü Kursu, 5'inci kuruluş yılı kapsamında Park Dedeman Otelde etkinlik düzenledi.

“SÜRÜCÜLÜK SADECE BİR ARACI KULLANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR”

Nurcan Kara ve Erdem Yapıcıoğlu yaptıkları ortak açıklamada, sektör içinde uzun yıllar emek harcadıklarını ifade etti. Sürücülüğün canlı hayatı için ne denli önemli olduğuna vurgu yapan Nurcan Kara ve Erdem Yapıcıoğlu: “Sürücülük sadece bir aracı kullanmaktan ibaret değildir. Sürücülüğü aynı zamanda saygı ve nezaket kurallarını da içinde barındıran bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda tüm kuralları sürücü adaylarımıza aktaracak eğitici kadromuzu ciddiyetle oluşturduk. Geçen 5 yıllık süreçte Kuzey ailesini meydana getirdik. Başarımızı muhafaza etme ve daha yukarılara taşıma adına dönem dönem değerlendirme toplantıları düzenliyoruz” dedi.

Türkiye'de bulunan ve işlerini ciddiyetle yapan diğer sürücü kursları, federasyon ile Milli Eğitim Müdürlüğü ile bütün olduklarını ifade eden Kara ve Yapıcıoğu, tüm paydaş kurumlar ile kursiyerlerine teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme