Özel Çocuklarla Yaza Merhaba

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, farkındalığı arttırmak ve özel çocuklara destek olmak amacıyla sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirdi.

İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte sosyalleşmeleri ve üniversite ortamını tanımaları amacıyla öğrencilere her bölüm ve fakülte hakkında detaylı bilgiler verilirken, kendilerinin de yapımında katkı sağladığı limonata dağıtımı gerçekleştirildi. Aynı zamanda hoş vakit geçirmeleri için fakülte içerisinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Turizm Fakültesi'nden yapılan açıklamada; “Keyifli ve yoğun katılımı geçen etkinlikte başta İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri ve eğitimcilerine, etkinlik koordinatörü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Alev Sökmen'e, daha sonra yapılacak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz ve etkinliğimize katkı sağlayıp yanımızda olan Kastamonu Sarı Konak Kadın Kooperatifine, son olarak etkinliği düzenleyen ve büyük emek harcayan Turizm Fakültesi Gastronomi Topluluğuna teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

Bakmadan Geçme