Özel Bireylere Valla Kanyonu gezdirildi

Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile birlikte Valla Kanyonu Gezisi gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hakkı Çılgınoğlu'nun yürütücülüğünü yaptığı “Valla Kanyonu'nun Turistik Ürün Olarak Geliştirilmesine Yönelik Strateji ve Planların Oluşturulması” başlıklı ihtisaslaşma projesi kapsamında Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile birlikte Valla Kanyonu Gezisi gerçekleştirildi.

Geziye 15 özel birey ve anneleri ile farklı fakültelerden akademisyenler, Kastamonu eşrafından hemşehrilerimiz de iştirak etti.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baştan sona kadar neşeli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen organizasyon kapsamında Pınarbaşı Valla Kanyonu Burgu Teras ile Azdavay Atlı Çiftlik gezdirildi. Gezi sırasında 17 yaşına girmiş olan Kumsal'a da doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.

“BU TÜRDEN ETKİNLİKLERİ SIKLIKLA GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nden yapılan açıklamada; “Yapılan gezi sonrasında tüm özel ve güzel çocuklarımızın gözlerindeki sevinç pırıltılarını görmek onların mutluluklarına ortak olmak gezinin en önemli çıktısını oluşturmuştur. Özel birey bir kardeşimiz dönüş yolunda organizasyonu yapıp onları unutmadığımız için bizlere dua etmiştir. Beyinlere kazınan bu güzel anları yaşamak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Turizm Fakültesi olarak insana dokunan bu türden etkinlikleri hep yaptık ve sıklıkla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile organizasyonumuza destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi Topal olmak üzere Dekanımız Prof. Dr. Sayın Alptekin Sökmen, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Alev Sökmen, Proje Yürütücümüz Dr. Öğr. Üyesi Sayın Hakkı Çılgınoğlu ve etkinliğimize destek veren hocalarımıza, Özel Eğitimli Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Sayın Huriye Boyraz hanımefendi ve ailelere, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Şenol Yaşar, Azdavay Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Civelek beyler, katkı ve destek sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme