Ortaokul öğrencilerinden sanat sergisi

Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Resim Öğretmeni Sinem Okçu, Geleneksel El Sanatları Usta Öğreticisi Sümeyra Maden ve öğrenciler tarafından hazırlanan sanat sergisi Vali Yaşar Karadeniz'in katılımı ile Barutçuoğlu AVM'de açıldı. Resim sergisine ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Okulu Müdürü Nazmi Şahin, Müdür Yardımcısı Özkan Sefer ile çok...


Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Resim ÖğretmeniSinem Okçu, Geleneksel El Sanatları Usta Öğreticisi Sümeyra Maden ve öğrencilertarafından hazırlanan sanat sergisi Vali Yaşar Karadeniz'in katılımı ile BarutçuoğluAVM'de açıldı.

Resim sergisine ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü CengizBahçacıoğlu, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Okulu Müdürü Nazmi Şahin, MüdürYardımcısı Özkan Sefer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğretmen ve öğrencilerin sosyal faaliyetler içerisindeolmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Vali Karadeniz, öğrencilerin kültürelve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi beğeniyesunmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı. Her insanın sanatsal bir yanıolduğunu dile getiren Vali Karadeniz, açılışta yaptığı konuşmada, sergininhazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergide Ebru, hat, minyatür, ahşap boyama sanatısergilenmekte olup toplam 55 tablo ve 8 kütük boyama yer aldı.

Bakmadan Geçme