'Ortak aklı oluşturmak dileğimdir'

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU CHP Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve beraberindeki heyet dün Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nu makamında ziyaret ettiler. CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nu tebrik etmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak 'Kastamonu'nun Kastamonu Belediyesi'nden beklentileri malum. Bu anlamda bizde kendi fikirlerimizi...

BELEDİYEBAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU;


CHP Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Daday Belediye BaşkanıHasan Fehmi Taş, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve beraberindeki heyet dünBelediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkanı GalipVidinlioğlu'nu tebrik etmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak; 'Kastamonu'nunKastamonu Belediyesi'nden beklentileri malum. Bu anlamda bizde kendifikirlerimizi önerilerimizi zaman zaman Kastamonu Belediyesi ile paylaşacağız.Kastamonu için yapılacak tüm olumlu çalışmalarda bizlerde elimizden gelendesteği vereceğiz. Bundan sonra seçim tartışmalarını geride bıraktık. Önümüzde5 yıllık bir hizmet süresi var. Bu konuda bizde Kastamonu'nun siyasileriolarak, temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız' dedi.

'KASTAMONUİÇİN YAPILMASI GEREKEN ÇOK ŞEY VAR'

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ise; '31 Mart seçimlerindeKastamonu halkı Galip Vidinlioğlu'nu seçti. Bizde hayırlı olsun ve başarıdileklerimizi iletmek için bir araya geldik. Bizlerin de belediye meclisindetemsil hakkı tanıyan Kastamonululara karşı sorumluluklarımız var. Bu yönüylebelediye hizmetleri süresince bizler elimizden gelen desteği sağlayacağız.Çünkü Kastamonu'nun çok eksiği var. Kastamonu için yapılması gereken çok şeyvar. Ben huzurlarınızda sayın başkanımıza bir ricamız var. Belediye Meclisitoplantılarımız eğer uygunsa canlı olarak halkla paylaşılmasını rica ediyoruz.Bunun şeffaf belediyecilik noktasında uygun olacağını düşünüyoruz. Tabi taktirbaşkanımızın. Hizmet süresi boyunca elbette muhalefet olarak bizlereleştirilerimizi yapacağız. Tabi bu eleştiriler yapıcı olacak' diye konuştu.

'ŞEHİRLEİLGİLİ BİR SÜRÜ PROBLEM VAR'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'da seçimin kendisi için 31Mart akşamı bittiğini söyleyerek; 'Bundan sonra şehrin belediye başkanı olarakkimsenin siyasi kimliğine bakmadan hizmet edeceğim. Seçim döneminde söylediğimhiçbir söz inanmayarak söylediğim söz değildi. Hep inanarak söylediğimsözlerdi. Geçtiğimiz günlerde CHP Merkez İlçe ziyarette bulundu. Yine aynışeyleri söyledim. Eleştiriye her zaman açığız. Şehir adına doğruyu bulma, şehiradına doğru soruyu sorabilme şehrin geleceğini de belirleyecektir. Bu noktadaher türlü eleştiriye açığız. Destekte tabi ki bekliyoruz. Hep söylediğim şuydu.Doğru sorular, doğru cevaplara götürür. Dolayısıyla soruyu yanlış soruyorsanız,cevabınız doğru bile olsa yanlış yerde olursunuz. Dolayısıyla şehirle ilgilidoğru soruyu soruyor olabilmemiz lazım. Bu anlamda da doğru sorulara kim katkıverirse teşekkür ederiz. Onun çözümü noktasında da elimizden gelen gayretigösteririz. Şehirle ilgili bir sürü problem var. Bunları çözme noktasında ortakaklı oluşturmak, beraber hareket edebilmek benimde isteğim ve dileğimdir.Eleştiriler yapıcı olduğu sürece mutlaka yararlı olacaktır. Çok övülmek vepohpohlanmak benimde sevdiğim şeyler değil. Onun için en güzeli yapıcı, olumlueleştirilerde bulunmaktır. Hem belediyedeki tabloyu göz önüne koyma açısındanhem de hemşerilerimize seçim döneminde verdiğimiz söz açısında şeffafbelediyecilik anlayışı içerisinde bunu mutlaka kamuoyu ile paylaşacağım.Önümüzdeki dönemlerde de belediye meclisi toplantılar canlı yayınlaveriliyordu. Bu noktada alt yapımız hazır. Geçtiğimiz toplantıyı bizde canlıolarak yayınladık. Yayınlamaya da devam ederiz. Çünkü bizim gizli kapaklı birişimiz yok. Herkesin her şeyden haberi olması en doğru olandır' ifadelerinikullandı.

Bakmadan Geçme