Olgu Eğitim Hizmetleri Yeni Döneme Hazır

Yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olan Olgu Eğitim Hizmetleri Kursu hazırlıklarını tamamladı.

OLGU Eğitim Hizmetleri Kurslar Müdürü Rüstem Kızıldağ, Olgu Sayısal Kurs Müdürü Erhan Çangır, Modadil/Olgu Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Müdürü Sema Muratoğlu, Özel Olgu Sosyal Bilimler Özel Öğretim Kursu Müdürü Esma Kasapoğlu yeni eğitim ve öğretim yılında Türkiye'nin ilk Sosyal Gelişim Merkezi yani LGS hazırlık kursu hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitime hizmet yolunda sayısız başarıya uzman eğitim kadroları ile ulaştıklarını vurgulayan OLGU Eğitim Hizmetleri Kurslar Müdürü Rüstem Kızıldağ; “İlimizin dünyaya açılan penceresi olmanızdan ötürü şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ben tarih ve vatandaşlık öğretmeni Rüstem Kızıldağ, OLGU Eğitim Hizmetleri Kurslar Müdürüyüm. 20 yıllık eğitim tecrübemiz ile güzel şehrimiz Kastamonu'da eğitimin her kulvarında öğrencilerimize yol gösterici olmaya devam ediyoruz. Eğitimde güvenin ve başarının değişmez adresi' düşüncesiyle 20 yıl önce çıktığımız eğitime hizmet yolunda sayısız başarıya uzman eğitim kadromuz ile ulaştık. Kastamonu'nun en köklü özel eğitim kurumlarını bünyesinde barındıran Olgu Eğitim Hizmetleri tecrübeli ve dinamik vizyonu ile 20 yılı aşkın süredir sizlerle beraber. Eğitim ve öğretimde, araştırma ve topluma hizmette en iyiye ulaşmış, kusursuz eğitim hizmeti vermiş, ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yetiştiren en güçlü, en başarılı eğitim ve öğretim kuruluşu olmayı gaye edinmiştir. Öğrenmeyi öğreten eğitim sistemimizle; ailesi ve ülkesine faydalı, sürekli gelişmeyi hedeflemiş, sınavlarda olduğu kadar hayatın her noktasında başarılı, çalışkan ve üretken bireyler yetiştirmeyi amaçladık. Kastamonu'da Örgün Eğitim, Liseye Hazırlık, Üniversiteye Hazırlık, YDS, Genel İngilizce, Akademik İngilizce, KPSS Hazırlık bünyesinde sizlere hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız” dedi.

‘Yardımcı Kurslar Olarak Faaliyetlerimizi Sürdürmeye Devam Etmekteyiz'

Çağdaş eğitimi ön planda tutan kadrolu öğretmenleriyle yeni yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını belirten Olgu Sayısal Kurs Müdürü Erhan Çangır; “Kastamonu'da kaliteli eğitimin adresi Olgu Eğitim Kursları olarak 2005 yılından beri eğitim hizmeti vermekteyiz. Eğitim-öğretim adresi olan kurumumuzda eğitim programlarımızın her birimi MEB onaylı ruhsatı ile devam etmektedir. Üzerine bastırarak ruhsatlı dememizdeki neden şudur, sayısal bir kurs binasında eşit ağırlık ve ortaokul öğrencileri ders göremezler. Her bir birim için farklı kurslar açılması gerekir. Çağdaş eğitimi ön planda tutan kadrolu öğretmenlerimizle, kurumsal ve profesyonel eğitim sistemimizle; sınavlarda ve sınavlarda olduğu kadar hayatının her noktasında başarılı, çalışkan, üretken bireyler yetiştirmek için hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bizi gururlandıran gelişmeler ile hem başarılarımız hem de mutluluğumuz katlanarak çoğalmaktadır. 2023-2024 YKS sınavında Kastamonu 1'incisi ve YKS sayısal alanında Türkiye 37'ncisi olan öğrencimiz ve bununla birlikte Türkiye'nin kaliteli üniversitelerindeki Tıp, Eczacılık, Mühendislik gibi çeşitli diğer bölümlerle dolu olan gurur tablomuz bu yılda bizi şaşırtmamıştır. Olgu Özel Öğretim Kurslarımızdaki YKS yolculuğumuzda birlikte yürüdüğümüz tüm öğrencilerimiz ve paydaşlarımızla gurur ve onur duyuyoruz. Bu sene 12'nci sınıf ve mezun gruplarına üniversiteye hazırlık; 10 ve 11'inci sınıflarda ise okula yardımcı kurslar olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Özellikle Mezun grubu öğrencilerimize şu noktayı vurgulamak istiyoruz; konu eksikliklerini tamamlamak için mutlaka eğitim desteği, zamanı iyi yönetme, düzenli ve planlı çalışma ve gerçekçi hedefler belirleyebilmeleri için mutlaka kurslardan faydalanmaları gerektiği düşüncesindeyiz. Mezun grubu öğrencilerimize Olgu Eğitim Kursları olarak da bu konuda farklı ve çeşitli burs imkânları sunarak destek olmaktayız. Başarılar ile dolu yeni eğitim-öğretim döneminde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

‘Türkiye'nin İlk Sosyal Gelişim Merkezi Yani Lgs Hazırlık Kursunu Açtık'

Türkiye'nin ilk Sosyal Gelişim Merkezi yani LGS hazırlık kursunu açtıklarını belirten Modadil/Olgu Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Müdürü Sema Muratoğlu; “Olgu SEGEM ve Modadil Kurumlarının idarecisiyim. Bizler 20 yılı aşkın süredir eğitimin her kulvarında hizmet vermiş bir kurumuz. Yıllardır bizler bu hizmeti uzman eğitim kadromuz ve seçkin yayınlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Aslında bu bilgileri siz değerli basın mensupları ile birçok kez paylaştık, sizlerin aşina olduğu bilgiler. Biliyorsunuz ki ülkemizde dershanelerin kapanmasıyla birlikte liselere geçiş sınavlarına dair okul harici herhangi bir eğitim kanunen yasaklanmıştır. Şu anda sizlere vereceğim bilgiyi gururla paylaşıyorum ki Kastamonu'nun ve Türkiye'nin ilk Milli Eğitim Bakanlığı ruhsatına sahip ilk Sosyal Gelişim Merkezi yani LGS hazırlık kursunu açmış bulunmaktayız. Kastamonu'muza ve ülkemize hayırlı olsun. Özel Olgu Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, Türkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na ait ilk ruhsatlı LGS hazırlık kursumuz; 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerimize hayallerindeki okullara ulaşmalarında en büyük destek olma gayesi taşımaktadır. Açmış olduğumuz bu kurum ile akademik olarak LGS hazırlık derslerinin yanı sıra İngilizce ve sosyal etkinlik faaliyetlerimiz de olacaktır. Aynı zamanda, idarecisi olduğum bir diğer kurumumuz Modadil Kastamonu şubesi olarak YKSDİL (YDT), YDS, YÖKDİL, Genel İngilizce, Speaking Club- Kids & Teens English (7-14) eğitim programlarımız ile hizmet vermekteyiz. Ankara merkezli olan bu kurum, Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri, 100'ü aşkın kitabı ve uzaktan eğitim platformuyla geniş bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Bunun yanı sıra Modadil kurumları olarak YDS-YÖKDİL-YKS Dil- Genel İngilizce Tematik, İngilizce-Speakıng Club eğitimlerimizi kurs portallarımız üzerinden online olarak sunmaktayız. Bu sene YKSDİL alanında mezun ettiğimiz öğrencilerimizi sizinle gururla paylaşmak istiyorum. Gazi Üniversitesi başta olmak üzere 3 tane İngilizce öğretmenliği, 2 tane Almanca Öğretmenliği, mütercim tercümanlık ve Turizm Fakültelerine öğrencilerimi yerleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

‘Kastamonu'nun İlk Ruhsatlı Sosyal Bilimler Özel Öğretim Kursunu Açtık'

Öğrencilerinin seçkin üniversitelere yerleşmelerini sevinçle karşıladıklarını ifade eden Özel Olgu Sosyal Bilimler Özel Öğretim Kursu Müdürü Esma Kasapoğlu; “OLGU Eğitim Hizmetlerine bağlı Özel Olgu Sosyal Bilimler ve Özel Öğretim Kursu idarecisiyim. Aynı zamanda Coğrafya Öğretmeniyim. Kastamonu'nun ilk Milli Eğitim Bakanlığı ruhsatlı Sosyal Bilimler Özel Öğretim Kursunu açtığımızı sizlerle paylaşmaktan büyük şeref duyuyoruz. Özel Olgu Sosyal Bilimler Özel Öğretim Kursu ile üniversiteye hazırlık yolculuğunda 10, 11, 12'nci sınıflar ve mezun grupları için eşit ağırlık ve sözel derslerinde öğrencilerimize uzman eğitim kadromuz ile öğretim sunmaktayız. Seçkin yayın desteği, uzman öğretmen kadrosu ve modern eğitim sistemi ile geleceğimizin teminatı gençlerimize yol gösterici olmaya 20 yıllık tecrübemiz ile devam ediyoruz. 7 Hukuk Fakültesi, Psikoloji Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri olmak üzere birçok alanda öğrencilerimizi seçkin üniversitelere yerleşmelerini sevinçle karşılıyoruz. Ve bu sayıların katlanarak devam etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme