Okul Ziyaretleri Tosya'da Devam Etti

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün okul ziyaretleri Tosya'da devam etti

TAKİP ET

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Gümüş; “Güçlü Türkiye'nin teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hâkim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmesi bizim için ve geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır” dedi.

‘Öğretmenlerimize Büyük Görevler Düşüyor'

Akabinde Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle bir araya geldi. Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi.
Gümüş; “Türkiye Yüzyılı'nda Güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmak için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Geçmişin güçlü bilgi birikimini, geleceğin aydınlık yarınlarına taşıyacak bu kutsal mesleğin mensupları olan sizlerin her birinize bu yoldaki emekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme