Okul Buluşmaları Ağlı'da Devam Etti

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Ağlı Nedime Kaya İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler ile bir araya geldi.

TAKİP ET

Hasan Gümüş, öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Gümüş; “Sizlerin iyi insan olabilmeniz, millî, manevi duygularla, vatan ve bayrak sevgisiyle donanmanız için çalışıyoruz. İyi birer insan olduktan sonra diğer bütün başarıların bunun arkasından geleceğini biliyoruz” dedi.

Kitap okumanın önemi üzerine paylaşımlarda bulunan İl Müdürü Gümüş öğrencilerle beraber öğle yemeği yedi, öğrencilere başarılar diledi.

Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Gümüş; “Sizlere emanet edilen çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyorsunuz. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme