Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

İstiklal Yolu Gençlik Merkezi'nin koordinesinde Atatürk İlkokulu öğrencileri ile Kastamonu Güldal Akşit Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri bir araya geldi.

Kuşaktan Kuşağa Öğrenme Etkinliği Projesi kapsamında, çocuklar ve huzurevi sakinlerinin bir araya gelerek, gönüllü gençlerle birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirmesi, bu sayede yetişkinlerin çocuklar ile vakit geçirerek bilgi ve tecrübelerini paylaşmaları, torun özlemlerini gidermeleri; çocuklara ise büyüklere saygı, sevgi gibi değerlerin aktarılması amaçlandı.

Güldal Akşit Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programda İstiklal Yolu Gençlik Merkezi'nin gençlik liderleri ve gönüllülerinin katkısıyla öğrenciler ve yaşlı bireyler çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinlikler çerçevesinde yaşlılar, taş baskı çalışması gerçekleştirirken, çocuklarla birlikte oynayabilecekleri çeşitli oyunlar oynadı.
Hoş sohbetlerin de gerçekleştirildiği programda, yaşlılar, çocukluk ve gençlik anılarını anlatırken, çocuklarda onları dinleyerek büyüklerinden öğrenmenin değerini bir kez daha hissetti. Etkinlikte çeşitli ikramlarda da bulunulurken, canlı müzik eşliğinde ise yaşlılar ve çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme