O Filmin Çekimleri Başladı

C Takım 2 filminin çekimleri Kastamonu'da başladı.

Greenart Grup bünyesinde gerçekleştirilen yapımda, filmin yapımcılığını ve genel hikayesini Vahdet Erdoğan üstlenirken, senaryosu Barış Başar tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda ise Özgür Bakar oturuyor. Filmin genel koordinatörlüğünü Ufuk Cebeci, uygulayıcı yapımcılığını ise Hakan Aytekin yürütüyor.

Vahdet Erdoğan, Kastamonu'da film çekme hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşarak; "İlk seriyi İstanbul'da çekmiştik. Bir arkadaşlık hikâyesini anlatıyoruz, lise yıllarından beri arkadaş kalan ve sürekli başlarını belaya sokan 6 arkadaşın hikâyesini anlatıyoruz. C takım 2 filminin 2'inci serisini çekiyoruz. Kastamonu bakir bölgelerden bir tanesi. Ben Boyabatlıyım. Yakın bölgedeyim daha çok. Hep Kastamonu'da film çekme isteğim vardı. Nihayet nasip oldu, bu kez, Kastamonu'da çekim yapma fırsatımız oldu Bu 6-7'inci filmimiz" dedi.

C Takım 2 filmi, Kastamonu'nun doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla izleyicilere farklı bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yönetmen Özgür Bakar Kimdir?

Filmin yönetmenliğini üstlenen Özgür Bakar, 1982 Kastamonu doğumlu olup, okul hayatı bittikten sonra LeMan ve Gırgır dergilerinde amatör denemelerini yayınlattıktan sonra oradaki ustalarının vesilesiyle hepsi komedi olmak üzere birçok televizyon programı ve dizisinde senarist olarak çalıştı. Yazdıklarının aktarılmasındaki memnuniyetsizliği kendisini yönetmenliğe itti. Kısa filmler çekerek başladığı yönetmenlik denemeleri 7 yıl sürdü. Kısa filmleri ülkenin prestijli film festivallerinde gösterildi. Ödüller aldı. Bu zaman zarfında 2000'lerin önemli kısa ve uzun metraj yönetmenlerinin de yetiştiği Film Fabrikası platformunu kurdu. 7 yıl üst üste Kısadan Hisse Kısa Film festivalini organize etti. İlk uzun metraj denemesini bankacılık sistemini eleştiren “Bu bir soygundur” isimli tiyatro oyununu çekerek yaptı. Film televizyon filmi olarak yayınlanabildi. Altyapısının aksine 2013 Nisan ayında ilk sinema filmi Ammar: Cin Tarikatı filmini çekti. Film 2014 Mart'ında vizyona girdi ve türün hatırda kalan örneklerinden birini teşkil etti. Ammar filmi Hollywood'dan remake teklifleri aldı fakat ilgili yapımcıların sektörden ayrılmasından dolayı proje havada kaldı. Hem bütçe-gişe performansı hem de filmin yarattığı etkiyle korku filmleri çekmeye devam etti. Aynı yıl Azazil: Düğüm filmi Ağustos ayında vizyona girdi ve ilk filmin üstünde bir başarı elde etti. Aynı yıl Çilek filminin de ortak yapımcılığını üstlendi. 2015 yılında da Helak: Kayıp Köy ve Deccal olmak üzere iki filmi daha vizyona girdi. Son filmi Deccal 170 bin seyirciye ulaştı. Bir yandan mizah yazarlığına devam ederken diğer yandan Türk Korku Sineması'nın önemli bir alanını işgal etmeye devam ediyor.

C Takım 2 Filminin Konusu

C Takım 2 filminin konusu ise şöyle; Ekip, Orhan'ın adamlarından kaçarken gittikleri Elazığ'ın "Fenk" kasabasında mahsur kalır ve Murtaza Ağa'nın çiftliğinde çalışmaya başlar. Ancak çiftlikten kaçmak zorunda kalan ekip, Kastamonu'ya doğru yola çıkar ve burada yeni maceralara atılır. Hem Orhan'ın adamlarından hem de Murtaza Ağa'dan kaçan ekip, Kastamonu'da hayatta kalma mücadelesi verir.

Greenart Grup?

Filmin yapımını üstlenen Greenart Grup, 2003 yılından itibaren reklam, tasarım, basın, organizasyon, araştırma ve yayıncılık alanlarında hizmet vermektedir. 2016 yılında Greenart Grup bünyesinde Greenart Prodüksiyon kurulmuş olup sırasıyla "Merhamet ve Adalet", "İhanet ve Direniş" ile "Komşuluk" konulu uluslararası kısa film yarışmaları düzenledi. Yine aynı yıllarda Sinema Akademileri kurup ve birçok alanda sektöre katkı sağladı. 2019 yılında ise 'Nasipse Olur' filmiyle sinema sektörüne adım attı. 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren ve sinemaseverlerin büyük beğenisi kazanan 'Nasipse Olur' filminin dağıtımını CGV Mars Medya üstlendi. Algı Eke Burak Sevinç ve Nur Sürer'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı yer aldı. Ardından 2022 Yılında Alper Saldıran, Algı Eke, Asuman Dabak'ın başrollerini paylaştığı “Sil Bastan Kaynanam”, 2024 yılında Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Turgay Tanülkü gibi isimleri bir araya getiren “C Takımı filmi ile sinema filmlerine devam eden GreenArt 2024 yılında Aslı Bekiroğlu, Toygan Avanoğlu, Seda Akman, Goncagül Sunar, Altan Erkekli, Hakan Bilgin gibi isimleri bir araya getiren ”Veda Partisi” filmiyle yolculuğuna devam ederken “C Takımı 2” filminin hazırlıklarını başlattı. Çekimleri Kastamonu'da yapılacak olan C Takımı 2 filmi 2025 Şubat ayında vizyona girecek.

Filmin Kadrosu

C Takım 2 filminin kadrosunda Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Barış Başar, Turgay Tanülkü, Billur Pınar Yılmaz, Hakan Bilgin, Kastamonulu Taner Ayyıldız ve Haydar Şişman yer alıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme