Nazlıcan İle Umut Evlendi

İstanbul Ulaş Hukuk ve Danışmanlık Bürosu sahibi Av. Nazlıcan Akgül ile İstanbul'da iş insanı Umut Külbağ, Park Dedeman Oteli Salonu'nda düzenlenen törenle evlendiler.

TAKİP ET

Koza Kitabevi Kırtasiye Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahipleri Recep Akgül ve eşi Nagehan Akgül'ün kızları İstanbul Ulaş Hukuk ve Danışmanlık Bürosu sahibi Av. Nazlıcan Akgül ile İstanbul'da iş insanı Tuncay Külbağ ve eşi iş insanı Gülbahar Külbağ'ın oğulları İstanbul'da iş insanı Umut Külbağ, Park Dedeman Oteli Salonu'nda düzenlenen törenle evlendiler.

Nazlıcan ve Umut çiftinin nikâhını Taşköprü Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü ve Evlendirme Memuru Nevzat Tapar kıyarken, şahitliklerini de CHP Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Hacer Beyza Kunt, Esra Akhüseyinoğlu Güler, Anıl Külbağ ve Çağrı Külbağ yaptı. Aile Cüzdanını veren Tapar ve diğer şahitler çifte mutluluklar diledi.

Armoni Müzik ekibinin canlı müzik dinletisi eşliğinde yapılan düğün törenine şahitlerden başka Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın, CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak başta olmak üzere bazı siyasiler, iş insanı ve esnaflar, STK Başkan ve yöneticileri, avukatlar, Akgül ve Külbağ ailelerinin dost ve yakınları ile il ve il dışından gelen davetliler katıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme