Muay thaide Avrupa derecesi

IFMA EMF U23 Ümitler Gençler Avrupa Muaythai Şampiyonası 21-28 Mart tarihleri arasında Ankara'da düzenlendi.

IFMA EMF U23 Ümitler Gençler Avrupa Muaythai Şampiyonası 21-28 Mart tarihleri arasında Ankara'da düzenlendi. Turnuvaya, Kastamonu Seydiler Seyit Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu'ndan katılan Yavuz Yılmaz, Minikler kategorisinde 54 kiloda yarıştı.
Antrenör Bekir Shukakidze eşliğinde mücadele eden Yavuz Yılmaz, yarışma boyunca başarılı performans göstererek turnuvayı Avrupa ikincisi olarak tamamladı.
Yılmaz'ın antrenörü Bekir Shukakidze konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Çok iyi mücadeleler sahneye koyduk ve çalışmamızın emeğini aldık diye düşünüyorum. Daha iyi yerlerde olmak adına tüm sporcularımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buralara gelmemizde emeği geçen başta bize güvenen ailelerimiz olmak üzere, Seydiler Kaymakamı Cihan Abukan, Gençlik Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgut Burak Üner, ASKF Başkanı Adem Keloğlu, İHO Okul Müdürü Murat Eroğlu ve İl Temsilcisi Mustafa Tuncel'e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme