Mesai Dışı Poliklinik Hizmetleri Devam Edecek

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde Ekim ayı mesai dışı poliklinik hizmetleri devam edecek.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; “Ekim ayında Mesai Dışı Poliklinik hizmetimiz Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanelerimizde devam ediyor. Eğitim Araştırma Hastanemizde; Beyin ve Sinir Cerrahi Polikliniği Op. Dr. Enes Kara, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği Uzm. Dr. Abdülvehhap Beygirci, Endokrinoloji ve Metabolizma Polikliniği Uzm. Dr. Serdar Kayıhan, Kardiyoloji Polikliniği Prof. Dr. Abdülkadir Yıldız, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği Dr. Öğr. Üyesi Fatma Atalay, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği Dr. Öğr. Üyesi Murat Yaşar, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği Op. Dr. Fatma Akyürek Taşçı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği Op. Dr. Yusuf Aydın, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği Dr. Öğr. Üyesi Recep Taşkın, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği Op. Dr. Emir Kütük, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği (Op. Dr. Mehmet Ali Sabır, Tosya Devlet Hastanesi'nde; Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği Op. Dr. Koray Selçuk, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği Op. Dr. Bülent Demir, Göğüs Hastalıkları Polikliniği Uzm. Dr. Ferhat Bolu, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği (Op. Dr. Ercan Bayar, Üroloji Op. Dr. Caner Moral olmak üzere hafta içi, mesai saatleri içerisinde, muayeneleri için hastaneye gelme imkanı olmayan ve/veya muayene randevusu alamayan vatandaşlarımıza yönelik olarak, hastanelerimizde mesai dışı poliklinik hizmetimiz devam etmektedir" denildi.

Hizmet Çalışmaları Devam Ediyor

Hastaneden yapılan açıklamada; "Mesai dışı poliklinik hizmeti ve açılan muayene kontenjanlarımız, Hastanelerimizde görev yapan hekimlerimizin gönüllülük esasına göre yürütülmektedir. Mesai dışı poliklinik randevularınızı; www.mhrs.gov.tr web adresinden ve Alo 182-(MHRS) Merkezi Hastane Randevu Sistemi hattı üzerinden alınabilmektedir. Hastanelerimizde, randevu alınamayan diğer branşlarda da ilerleyen zamanda hizmete açılması için çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme