Maslak Sanayi Sitesi 2020 yılı bütçesine konulacak

İl Genel Meclisi bütçe görüşmeleri dünkü oturumla devam etti. Toplantıda Özel Kalem Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal İşler Müdürlüğü Gider Bütçesi meclisin bilgisine sunuldu. Toplantı öncesinde dün sabah Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal'a gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal 'İnşallah Maslak Kastamonu Yeni Küçük Sanayi...

İl Genel Meclisi bütçe görüşmeleri dünkü oturumla devam etti.Toplantıda Özel Kalem Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ileSosyal İşler Müdürlüğü Gider Bütçesi meclisin bilgisine sunuldu.

Toplantı öncesinde dün sabah Cumhurbaşkanlığı Strateji veBütçe Başkanı Naci Ağbal'a gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren İlGenel Meclisi Başkanı Güray Parçal; 'İnşallah Maslak Kastamonu Yeni KüçükSanayi Sitesi 2020 yılı bütçesine konulacak. Bizim kooperatifimizde Türkiye'dekamulaştırma çalışmalarına başlayan ilk proje. Rize daha başlayamamış. 2 projeprogramda. Özel İdare'nin işçi farkları ve tazminatlarla ilgilirahatsızlıklarını da ilettik. Onlarla ilgili Sayın Valimiz Bütçe Genel Müdürü'nüarayacak. Onunla ilgili de bir çalışma yapacaklar. KÖYDES ile ilgilirahatsızlığımızı söyledik. Paranın dağıtım kısmında eski sisteme geçilmesini,mevcut durumundan rahatsız olduğumuzu söyledik. Merkeze verilen paralardasıkıntılı olduğunu, 15 Kasım'dan sonra verilen paralarla yeterli çalışmayapamadığımızı, havaların iyi gitmesi sayesinde çalışma yapabildiğimizi ifadeettik. KÖYDES paralarının ödenmesi konusunda eksiğe dönülmesini talep ettim. Bukonuda inceleme yapacaklarını söylediler' diye konuştu.

Toplantının devamında bütçe görüşmelerine geçildi. Özel KalemMüdürlüğü gider bütçesi 350 bin TL, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü giderbütçesi 31 milyon 108 bin 714 TL ve Sosyal İşler Müdürlüğü gider bütçesi 296bin TL olarak meclisin bilgisine sunuldu.

Bakmadan Geçme