Kuran Kursları'ndan 10'uncu yıl etkinliği

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen '4-6 yaş Kuran Kursları 10'uncu Yıl' etkinliği Ankara yolu üzerinde bulunan Şehit Şerife Bacı Kuran Kursu bahçesinde gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Etkinliğe; AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagül, MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş, Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağcıoğlu, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Buradaki Konuşmasında AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci; “Bu güzel etkinliği düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, tebrik ederim. Çocuklarımızın oyun ve eğlenceleri harika olmuş” dedi.

İl Müftüsü Mustafa Bilgiç de “Katılımlarıyla bizleri şereflendiren başta milletvekillerimiz, bürokratlarımıza, iş insanlarına, tüm davetlilere hoş geldiniz diyorum. Bu Kuran kurslarında çocuklarımıza sadece Kuran öğretilmiyor. Sosyal olmaları, oyun ve eğlencelerle hayata hazırlamaya dikkat ediliyor” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme