Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen Mesleki Yarışmalar kapsamında İmam Hatip Ortaokulları Erkek öğrenciler arası Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İl Finali Azdavay Hilmi Gökçen Konferans Salonu'nda yapıldı.

TAKİP ET

Yarışmaya Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Mehmet Sait Aydın, çok sayıda idareci, öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek; “Birbirinden sevimli Kastamonu ve ilçelerinden 16 öğrencimiz yarışmaya katıldı. Kaybedeni olmayan bu yarışmada dinleyiciler adeta bir Kur'an ziyafeti yaşadı. Bu güzel yarışmaya katılmak için büyük gayretler gösteren sevgili öğrencilerimizi, öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimizi ve idareci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu anlamlı il final yarışmalarına katılan 16 öğrencimiz de gönlümüzün birincisi olmuşlardır. İl final yarışlarına katılan 16 öğrencimizin tamamını 8 ay boyunca her ay için 0.25 gr altın bursuyla ödüllendirmeyi bizlere nasip eden Rabbime şükürler olsun” dedi.

Yarışmada; Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam-Hatip Ortaokulu'ndan Burak Tayyip Karabay 1'inci, Kastamonu Atabey İmam Hatip Ortaokulu'ndan Yavuz Selim Yılmaz 2'nci ve Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Ortaokulu'ndan Ahmet Kumru 3'üncü oldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme