KÜ'nün Akademik Ve Fiziki Durumu Görüşüldü

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve beraberinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu'nu makamında ağırladı.

TAKİP ET

Kastamonu Üniversitesi'nin akademik ve fiziki durumu ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı görüşmede, Üniversitenin ileriye dönük planları ve projeleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Topal, yürütülen araştırma ve projeleri Prof. Dr. Karaman ile paylaşarak, Üniversitenin akademik başarılarına ve bilimsel çalışmalarına dair güncel bilgileri iletti.

Üniversiteler Arası İş Birliğini Ele Aldılar

Ayrıca Rektör Topal Prof. Dr. Karaman ile birlikte Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu'nu da makamında ağırladı. Prof. Dr. Köseoğlu, üniversiteler arası iş birliği ve projeler konusundaki görüşlerini paylaşarak, Kastamonu Üniversitesi'nin ihtisaslaşma alanındaki önemli çalışmalarını takdir etti.

Rektör Topal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. Karaman ve Prof. Dr. Köseoğlu'na Üniversitenin eğitim ve araştırma faaliyetlerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Nazik misafirperverlikleri ve ilgileri için Rektör Topal'a teşekkür eden Prof. Dr. Karaman ve Prof. Dr. Köseoğlu, Kastamonu Üniversitesi ailesine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme