KÜ'lü Öğrenciler Şehri Tanıyor

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi, ilin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik şehir tanıtım turlarına devam ediyor.

TAKİP ET

Kastamonu Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Haberal tarafından Eğitim Fakültesi'nin İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Güzel Sanatlar Eğitimi bölümlerinde eğitim alan 1'inci Sınıf öğrencileri ile Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Elemanı ve Profesyonel Turist Rehberi Arş. Gör. Yakup Erdoğan tarafından Eğitim Fakültesi'nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nde eğitim alan 1'inci Sınıf öğrencilerine yönelik Kastamonu şehir turu düzenlendi.

Tur kapsamında katılımcılar, Kastamonu'nun eşsiz tarihine ve kendine özgü kültürüne tanıklık ederek unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Şehir turu, Kastamonu'nun simgelerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Ardından, tarihi Saat Kulesi, Abdurrahmanpaşa Lisesi, Cem Sultan Bedesteni, Yakupağa Külliyesi Kaya Mezarları, Kastamonu Kalesi ve Nasrullah Meydanı gibi önemli noktalar ziyaret edildi. Gezi Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi ve Şapka Müzesi'nde son buldu. Kastamonu şehir turu, katılımcılarına şehrin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı sundu. Geziye katılanlar, Kastamonu'nun büyüleyici atmosferine hayran kalarak, unutulmaz anılar biriktirdiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme