Koruyucu Aile Günü kutlandı

Vali Avni Çakır ve Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, 'Koruyucu Aile Günü' çerçevesinde koruyucu aileler ile Daday Çömlekçiler At Çiftliği'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Programa, Vali Avni Çakır, Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş, İlçe Jandarma Komutanı Canberk Herek, İlçe Emniyet Amir V. Ogün Günalp, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

“HER ZAMAN DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”

Programda konuşan Vali Avni Çakır, “Ülkemizin geleceği olan tüm çocuklarımızın sağlıklı yetişkinler olabilmeleri için aile yanında büyümeleri çok önemli. Koruyucu ailelerimizin karşılaşacakları sorunlarda kendilerine her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

Vali Avni Çakır ve Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, koruyucu aileler ve çocuklar ile tek tek ilgilenerek sohbet ettiler ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş'tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Program sonunda Çömlekçiler At Çiftliği Nedim Bıyıklı Kültür Evi'ni ziyaret ederek işletmeci olan Levent Bıyıklı'ya teşekkür ettiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme