Kırsal Kalkınmada Asil Listesi Yayımlandı

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2024 yılı Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemeleri Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi asil listesi yayımlandı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; “Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2024 yılı Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemelerinden faydalanmak için ilimizde başvuruda bulunan yatırımcılara ait Asil liste, Tebliğ ve Uygulama Rehberi hükümleri ile İlimize tahsis edilen bütçe ödeneği dahilinde belirlenmiştir. Desteklemeye hak kazananlara ait liste İl Müdürlüğümüz internet sitesi ile İl Müdürlüğümüz ilan panolarında askıya çıkarılmıştır. Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan asil listede bulunan yatırımcıların 30 Mayıs 2024–10 Haziran 2024 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüzde hibe sözleşmesi imzalamaları gerekmektedir. Yayımlanan bu liste, tebliğ hükmünde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Bu süre zarfında hibe sözleşmesi imzalamayan yatırımcı/yatırımcıların hakları kaybolacaktır. Hak sahipleri ilgili tarihleri takip ederek bizzat İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir” denildi.

Hibe desteği almaya hak kazananlar asil listesine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme