Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten ayrılık açıklaması

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten ayrılık açıklaması...

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 6'ncı haftasındaki Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü deplasman beraberliğinin ardından 'ayrılık' açıklamasında bulundu.

Kendisine gelen tekliflerin olduğunu söyleyen Eriş: "Kastamonulular merak etmesin yolumuz daha çok uzun yapacak daha çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: "Ben karnından konuşmayı seven bir insan değilim. Hayatım boyunca da karnımdan konuşmadım. Geçtiğimiz 10-15 gün içerisinde bazı istekler geldi bana ve bu teklifler geldiğinde sayın Cengiz Aygün ile birlikte yönetimdeki bazı arkadaşlarımızla bu sohbeti yaptık. Teklif gelmesi bir teknik adamın en çok onurlandıracak durumdur. Bu konuda çok mutlu olduğumu ama beni Cengiz Aygün'den ve Kastamonuspor'dan ayırabilecek paranın henüz daha icat edilmediğini bir kez daha ifade ediyorum. Herkese bu anlamda teşekkürlerimi sundum."

"PARA İÇİN GİDECEĞİMİ DÜŞÜNENLER ÇOK YANILIRLAR"

Teknik Direktör Levent Eriş: "Bunu böyle büyüterek tırmalayarak bize zarar vereceklerini zannedenler, yanılırlar. Kimse bize zarar veremez. Benim Onursal Başkanımın olduğu bir yerde benim ona olan sevgimi ve sadakatimi kimsenin sorgulama şansı olamaz, olmamalı da zaten. Ben o var olduğu sürece Kastamonu'da devam etmek istediğimiz sürece beni Cengiz Aygün'ün istemediği sürece onun yanından, para için bir yerlere gideceğimi düşünenler çok yanılırlar. Biz para için sadakat yapan insanlardan değiliz. Bizim hayatımız hatırla sevgiyle yaşanan bir hayat. Bir başkan ve Kastamonu halkı ile birlikte ben onları seviyorum, onlar bizi seviyor ve o yüzden de bunu tırmalamak isteyenlere de cevabım şudur: Boşuna heveslenmesinler. Biz evelallah bu takımın sezon başı kurulurken hedefi oynayacağını ifade ederken hiç de hayal kurarak söylemedik. Bugün hedeflediğimiz noktada ilerliyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar da sürecek. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Kastamonulular merak etmesin yolumuz daha çok uzun yapacak daha çok işimiz var."

“BİNDİĞİM DALI KESECEK, İNANDIĞIM YOLDAN SAPACAK BİRİSİ DEĞİLİM”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Bu sektörde kuralları olan teknik adamlık prensiplerini net ortaya koyan bir adamım. Ben hayatım boyunca teknik adamlık sürecinde kimsenin yalakası olmadım, kimsenin yancısı olmadım. Ben hayatım boyunca teknik adamlığım sürecinde bildiğimin, inandığımın, savaştığımın karşılığını hep aldım. Ama bindiğim dalı ne kesecek ne de inandığım yoldan sapacak birisi değilim. Teknik adamlık kariyerim sürecinde çok uğraştığım çok mücadele verdiğim kişiler oldu. Kendi içimizde de verdiğimiz mücadeleler oldu. Bunların hepsinin üstesinden geldik evelallah. Kimse kusura bakmasın bu konuda hiç mütevazilik yapamayacağım. Megalomanlıksa, megolamanlık. İşinizi doğru yapıyorsanız işinizi hakkıyla yapıyorsanız ve inandığınız yolda yürüyorsanız bunun karşılığını bir şekilde alıyorsunuz ama maddi ama manevi. Ben manevi olarak alanlardanım. Ben de bu maneviyatı çok seviyorum.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme