Kastamonuspor, Iğdır'da Avantaj Arayacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off yarı final ilk karşılaşması perşembe günü oynanacak.

GMG Kastamonuspor, Play-Off yarı final ilk maçında Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne konuk olacak. Iğdır Şehir Stadı'ndaki maç saat 15.30'da başlayacak.

Normal sezonu ikinci sırada kapatan GMG Kastamonuspor, doğrudan Play-Off yarı finaline katılma hakkı elde etmişti. Iğdır Futbol Kulübü ise birinci turda İskenderun Futbol Kulübü'nü, ikinci turda Erzincan'ı eleyerek yarı finale yükseldi.

GMG Kastamonuspor, maç oynamadan geçirdiği bu süreyi Antalya kampıyla değerlendirerek direk maçın oynanacağı Iğdır'a hareket etti ve maç kampına girdi. Kastamonuspor'un kalacağı otel girişinde Iğdır taraftarının rahatsız ettiği bilgisi paylaşıldı. Maçın gergin bir ortamda geçebileceği tahmin ediliyor.

Hedef Avantaj

Bu karşılaşmanın rövanşı Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak. 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak rövanş maçı öncesinde GMG Kastamonuspor avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Iğdır'dan alacağı avantajlı skorla Kastamonu'ya dönmeyi hedefleyen GMG Kastamonuspor, kendi sahasında ve kendi taraftarının önünde finale çıkmayı planlıyor.

Bakmadan Geçme