Kastamonuspor Gollerinin Yüzde 55'i Onlardan!

GMG Kastamonuspor'un ligde toplamda attığı 22 golün 12'si (yüzde 55'i), Yusuf Türk ve Okan Eken ikilisinden geldi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, gol yollarında muazzam bir etki yaratıyor.

Geride kalan 13 maçta ligin en çok gol atan takımı olan GMG Kastamonuspor'da golcüler de dikkat çekiyor. Takımın toplamda attığı 22 golün 12'si (yüzde 55'i), Yusuf Türk ve Okan Eken ikilisinden geldi. Bu ikili ligdeki birçok takımdan daha fazla gol attı!

Yusuf Türk ve Okan Eken attıkları 6'şar golle fileleri havalandırarak GMG Kastamonuspor'a önemli puanlar kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Uşak maçında da sahne alan ikili, bu etkileyici performanslarıyla Kastamonuspor'un ligdeki iyi gidişatını büyük katkı sağladı.

Türk-Eken Ligdeki 6 Takıma Denk!

GMG Kastamonuspor'un golcü oyuncuları Yusuf Türk ve Okan Eken, ligdeki 5 takımdan (Uşakspor, Arnavutköy, Aksaray Belediyespor, Derince Spor, Etimesgut Belediyespor) daha fazla gol atarken; Denizlispor'un attığı golle sayısı kadar gol attılar.
Takımın başarı grafiğine attığı gollerle katkı sunan bu ikili, hem taraftarları heyecanlandırıyor hem de rakiplere korku veriyor.

GMG Kastamonuspor'da Skora Katkı Sunanlar

Yusuf Türk ve Okan Eken ikilisi 6'şar golünün yanı sıra Yiğitali Bayrak 4, İlyas Kubilay Yavuz 2; Abdülaziz Solmaz, Berkan Aydeniz, Oğuz Yılmaz ve Zahit Fındık 1'er golle GMG Kastamonuspor'a katkı sundular.

Özel Haber

Bakmadan Geçme