Kastamonu ve Somaspor Son Haftalarda Kazanamıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. haftasında GMG Kastamonuspor ile Somaspor karşılaşacak. Şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor ile Play-Off'u zorlayan Somaspor ligin ikinci devresinde istediğini bulamadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. haftasında GMG Kastamonuspor ile Somaspor karşılaşacak. Şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor ile Play-Off'u zorlayan Somaspor; ligin ikinci devresinde istediğini bulamadı. Somaspor son 3 maçtır, GMG Kastamonuspor ise son 2 maçtır kazanamıyor.

Somaspor Son 3 Haftadır Kazanamıyor!

Somaspor'un son 3 haftada 1 puan aldı. Erzincanspor 2-0 mağlup olan Somaspor, Fethiyespor ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Somaspor 25. haftada ise İnegölspor'a 1-0 mağlup oldu. Somaspor, ligin ikinci devresinde oynadığı 6 maçta 7 puan topladı.

GMG Kastamonuspor 2 Haftadır Kazanamıyor!

GMG Kastamonuspor ise Fethiyespor'a karşı alınan 2-0'lık galibiyetin ardından 2 haftadır sahadan galibiyetle ayrılamadı. İnegölspor'la deplasmanda ve Iğdır Futbol Kulübü'yle Gazi Stadı'nda 1-1 berabere kalan GMG Kastamonuspor, son 2 haftayı beraberlikle noktaladı. GMG Kastamonuspor, ligin ikinci devresinde oynadığı 5 maçta 5 puan topladı.

İki Moralsiz Ekip Karşılaşacak

Somaspor ve GMG Kastamonuspor'da, son haftalarda alınan sonuçlardan dolayı moraller bozuk.

Somaspor ile GMG Kastamonuspor, yarın Soma Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Maç saat 14.00'te başlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme