Kastamonu Üniversitesi'nden yaz okulu duyurusu

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu hakkında duyuruda bulundu.

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu hakkında duyuruda bulundu.

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından yaz okuluna ilişkin yapılan duyuruda; “Fakültemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sonunda yaz okulu açılmayacaktır. Fakültemiz öğrencileri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 2 Haziran 2017 tarihli ve 37743 sayılı kararı gereğince yaz öğretiminde, eğitim-öğretim gördükleri bölüm/programın taban puanından daha yüksek bir programın verildiği üniversitelerden ders alabilirler. Öğrencilerin diğer üniversitelerden ders alabilmeleri için öncelikle Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'ndeki kendi bölüm başkanlıklarına (Bölüm Sekreterliği aracılığıyla) , diğer üniversitelerin yaz okulları başlamadan en geç iki hafta önce, başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru için aşağıdaki dilekçe ve eklerini fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Evraklarınızı elden veya posta yoluyla gönderebilirsiniz. E-posta ile başvuru kabul edilmemektedir” denildi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru için gerekli belgeler ise, “Dilekçe, ders almak istediği üniversitenin ilgili bölümünün taban puanını gösterir belge (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sitesinde öğrencinin Kastamonu Üniversitesi'ne yerleştiği yıldaki taban puanları açıklanmıştır. Başvurmak istenen üniversitenin ilgili programının taban puanının yer aldığı sayfanın çıktısı) ve ders almak istediği üniversitelerin ders içerikleri (İlgili üniversitelerin web sitelerinden çıktı alınması yeterlidir. Onaylı ya da ıslak imzalı olmasına gerek yoktur.)” şeklinde sıralandı.

Yaz Okulu dilekçesine Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nin resmi internet sitesindeki duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme