Kastamonu Şekerbank Türkiye Birincisi

Şekerbank Kastamonu Şubesi, Temmuz ayı sonuçlarına göre 'Traktör Kredisi Kullandırma Kampanyası'nda Türkiye birincisi oldu.

Şekerbank Kastamonu Şubesi, Temmuz ayı sonuçlarına göre ‘Traktör Kredisi Kullandırma Kampanyası'nda Türkiye birincisi oldu.

Şekerbank yetkilileri; “Bu başarı, takım çalışmasının ve müşterilerimize sunduğumuz güçlü desteğin bir yansımasıdır” ifadelerine yer verilirken; “Bu başarıyı mümkün kılan tüm ekip arkadaşlarıma ve bize güvenen müşterilerimize sonsuz teşekkürler!” denildi.

‘Traktörünüzü Yenilemek İçin Daha Fazla Beklemeyin'

Şekerbank'tan yapılan bilgilendirmede; “Traktörünüzü yenilemek için daha fazla beklemeyin! Çiftçi Traktör Kredisi ile sıfır km traktör alımlarınızda KDV dahil fatura bedelinin yüzde 75'ine, traktör yaşı ve kredi vadesi toplamı 10 yılı aşmamış ikinci el traktörler alımlarınızda ise alım satım bedelinin yüzde 60'ına kadar kredi kullanabilirsiniz” dedi.

‘Krediyi Esnek Vadelerde Kullanabilirsiniz'

“Şekerbank Ekipman Kredisi ile yeni ekipman alımlarınızda KDV dahil fatura bedelinin yüzde 75'ine kredi kullanabilirsiniz. İkinci el biçerdöver, pulluk ve diğer tarım ekipmanlarının alım satımı için de kredi talebinde bulunabilirsiniz. Traktör ve Tarım Ekipmanları Kredisini hasat ve gelir dönemine uygun esnek vadelerde kullanabilirsiniz.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme