Kastamonu Özel İdare Antrenörü Okumuş:
'Maç Maç Bakıyoruz, Kazanarak İlerlemek İstiyoruz'

Kastamonu Özel İdare KHS Antrenörü Mesut Okumuş, Bölgesel Amatör Lig 15'inci haftasında deplasmanda Bartınspor'a karşı alınan 0-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Mesut Okumuş'un galibiyet sonrası açıklamaları şöyle: “İlk yarı dengeli bir oyun vardı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte bütün kontrolü elimize aldık. Bu sırada golü de bulduk. Sonraki dakikalarda farkı yakalayacak pozisyonları bulsak da bunları değerlendiremedik. Neticesinden sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldık.”

'Galibiyetler Mutlu Ediyor'

Okumuş: “Her geçen gün takım performansımız yukarı çıkarıyoruz. Antrenmanlarımızdaki çalışmalarımız performansımızı yukarı çekerken, bu durum maç tempomuza da yansıyor. Neticesinde de galibiyetler alıyor. Bu da bizi mutlu ediyor.”

'Takımıma Güveniyorum'

Kastamonu Özel İdare Antrenörü Mesut Okumuş son olarak şunları söyledi: “Bartın deplasmanında alınan bu galibiyet bizi zirve yarışında tuttu. Maç maç bakıyoruz. Kazanarak ilerlemek istiyoruz. Kazanarak ilerlediğimizde rakibimizin de bir yerde takılacağını ve zirve yarışının içinde olacağımızı tahmin ediyoruz. Oyuncularıma, takımıma güveniyorum.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme