Kastamonu OSB 'ye dev yatırım!

Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ticaret Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bölge Müdürü'nün katıldığı toplantıda dev bir yatırım için sözleşme imzalandı. Toplantıda alınan kararlar gereğince Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde 20.000 m2 ye aşkın yatırım için OSB Yönetimi ve BİM Birleşikler Mağazalar A.Ş. arasında sözleşme...


Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan ve OSB YönetimKurulu Başkan Vekili ve Ticaret Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, OSB YönetimKurulu Üyeleri ile Bölge Müdürü'nün katıldığı toplantıda dev bir yatırım içinsözleşme imzalandı.

Toplantıda alınan kararlar gereğince; Kastamonu OrganizeSanayi Bölgesi'nde 20.000 m2 ye aşkın yatırım için OSB Yönetimi ve BİMBirleşikler Mağazalar A.Ş. arasında sözleşme imzalandı. BİM A.Ş.'nin yapmayıplanladığı yatırımda istihdamının yüzde 70'i bölge halkından sağlanacak. Biryıldan kısa sürede tamamlanması planlanan yatırım için başlangıç tarihi Temmuz2019. Önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan yatırımınilimize ekonomik olarak ve istihdam anlamında önemli katkıları olacağınıbelirten OSB Yönetimi, yatırımın İlimiz ve BİM A.Ş. için hayırlara vesileolmasını temenni etti.Türkiye'de23 OSB'de yer alan BİM A.Ş.'nin yaptığı yatırımlarla beraberinde çok sayıdaKOBİ'yi de sanayiye kazandırdığını belirten OSB Yönetimi, 24'üncü OSByatırımını Kastamonu OSB'de gerçekleştirmeyi planlayan firmaya ürün tedarikeden KOBİ'lerin de ilimize yatırım yapabilmeleri adına vakit kaybetmedençalışmalara başladı.

Bakmadan Geçme