Kastamonu Memur-Sen İl Başkanı Bakır'dan Filistin'e destek konuşması

Kastamonu'da İsrail'in Filistin'deki saldırılarını kınamak amacıyla 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi.  Ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerine yer veren kastamonugundemgazetesi.com muhabirleri düzenlenen yürüyüşü takip etti. Kastamonu Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır burada bir konuşma yaptı.

TAKİP ET

Kastamonu'da İsrail'in Filistin'deki saldırılarını kınamak amacıyla 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerine yer veren kastamonugundemgazetesi.com muhabirleri düzenlenen yürüyüşü takip etti.

Kastamonu'da düzenlenen Özgür Filistin Yürüyüşü'ndan Kastamonu Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır da konuşma yaptı.

Kastamonu Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır'ın konuşması şu şekilde: “Yüzlerce Filistinli bu bombalı saldırılarda hayatını kaybetti. İçinde binlerce kişinin bulunduğu Al Ahli Arab Baptits Hastanesi'ni bombaladı. Binin üzerinde kişi şehit oldu. Kara harekatına hazırlanan İsrail, hiçbir savaş kuralı tanımadan acımasızca bölgedeki sivillere havadan saldırılarını sürdürüyor. Binlerce Filistinli bu bombalı saldırılarda hayatını kaybetti. Saldırılarına tepkiler oluşunca kendi yaptığı tüm bombalamaları inkar ediyor. İkiyüzlü Batılı ülkeler tek tek İsrail'e kadar gidip onları desteklediklerini ilan ediyorlar. Herkes sevdiğiyle beraberdir."

"İSRAİL TERÖR ÖRGÜTÜ BİNLERCE MASUM FİLİSTİNLİYİ ŞEHİT ETTİ"

Kastamonu Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır konuşmasını şöyle sürdürdü: "İsrail terör örgütü, bütün dünyanın sessiz bakışları arasında son 10 günde binlerce masum Filistinli'yi şehit etti. Bunlardan en az 750 tanesi çocuk. Binden fazla kişi de bombalarla yıkılmış binaların enkazı altında çaresizce kurtarılmayı bekliyor. Bunun adı açık ve net olarak soykırımdır. Bu soykırımı gerçekleştirenleri, buna sessiz kalanları, destek olanları, alkış tutanları lanetliyoruz ve yine açık ve net söylüyoruz. Bu soykırımın ortağı Akdeniz'e gemilerini gönderen ABD'dir, İngiltere'dir. BM Güvenlik Konseyinde katliama arka çıkan, ülkesinde Filistin'e destek eylemlerini yasaklayan Fransa'dır. Hala ‘İsrail'in kendini savunma hakkı vardır' diyen Almanya'dır. Bütün AB ülkeleridir. Türkiye‘yi de İsrail'e destek vermeye ve tarafını seçmeye çağırarak tehdit eden Avrupa Parlamentosudur. Filistin'de yaşananlar akla karayı, sahteyle gerçeği, yalanla hakikati ayırmıştır. Bugün Kur'an'ın ifadesiyle Furkan günüdür. Herkesin safları belli olmuştur. Bu katliamlara din savaşı diyerek destek veren ve haçlı ittifakını kuranlar taraflarını belli ettiler.”

Mine Küçükaslan

Bakmadan Geçme