'Kastamonu için el ele verip çalışacağız'

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Şube Başkanı Ahmet Katar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 seçiminin ardından Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kastamonu gündemindeki konular ele alındı. KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar ve beraberindeki heyet, Başkan Vidinlioğlu’nu tebrik etti ve KASİAD ailesi...

BELEDİYEBAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU;


Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ŞubeBaşkanı Ahmet Katar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 seçiminin ardındanKastamonu Belediye Başkanı seçilen Rahmi Galip Vidinlioğlu'nu makamında ziyaretetti.

Ziyarette Kastamonu gündemindeki konular ele alındı. KASİADKastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar ve beraberindeki heyet, BaşkanVidinlioğlu'nu tebrik etti ve KASİAD ailesi adına 'hayırlı olsun' dilekleriniiletti.

ZİYARETTEPLANLANAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Vidinlioğlu'na KASİAD hakkında bilgiler sunan Ahmet Katar,Kastamonu-İstanbul köprüsünü daha sağlam hale getirmek adına yolakoyulduklarını ve Kastamonu'nun sorunlarının bire bir takipçisi olmayısürdüreceklerini, aynı zamanda Kastamonu'nun menfaatleri için atılacak heradımda gerekli desteği vermeye hazır oldukları belirtti. Ziyarette; kenevir ileilgili yapılması planlanan çalışmalar, Kastamonu Havalimanı'ndaki sefersayılarının azlığı ve düzensizliği ile Kastamonu sorunlarının enine boyunamasaya yatırılacağı ve çözüm yollarının aranacağı yeni bir platformoluşturulması noktasındaki konu başlıkları ele alındı.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu: 'Kastamonu için el eleverip çalışacağız. Turizm olsun diğer konular olsun yapılması gereken birçokçalışma var. Bu konularda da birlikte hareket edeceğiz' dedi.

'HEPBİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ KASTAMONU İÇİN BİZ VARIZ'

Ahmet Katar, ziyaret sonrası bir değerlendirme yaparak; 'Önümüzdekisürecin Kastamonu'nun kalkınması, şehrimizin üretim potansiyelinin artmasıyolunda yeni bir başlangıç olmasını dilemiştik, bu temennilerimizitekrarlıyoruz. Her fırsatta dile getiriyoruz, Kastamonulu olup, başkaşehirlerde ikamet eden hemşerilerimizin sayısı Kastamonu il nüfusundan çok dahafazladır. Vizyon projemiz 'Baba Ocağına Dönüş' projemizin yeni dönemde destekbulacağına inancımızı belirtmek isteriz. Ülkemizin dört buçuk yıl seçimatmosferinden uzak olması, hizmetlerin kesintisiz devamı açısında büyük önemarz etmektedir. Bu durumda şehrimizin kalkınma projelerini ilk gündem maddesihaline getirerek çalışma yürütmeliyiz. Yerel kalkınma planları ile şehrinönceliklerini ortaya koymalı, sadece siyasi mekanizmalar değil şehrin tümdinamikleri bir araya gelerek ortak akılla vizyon ortaya koymalıyız. Artıkseçim bitti, birlik beraberlik içinde yapılacak ne varsa onlara odaklanma vaktigeldi. Hep birlikte daha güçlü Kastamonu için biz varız, hep buradayız. Buvesileyle Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu'na KASİAD ailesi olarakgörevinde üstün başarılar diliyoruz' şeklinde konuştu.

Ziyaret, KASİAD Şubesi Başkanı Ahmet Katar tarafından Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na plaket takdim edilmesiyle son buldu. (Haber Servisi)

Bakmadan Geçme