Kastamonu Gücü'nde Sarsıkoğlu Dönemi

Kastamonu Gücü'nün yeni başkanı Musa Sarsıkoğlu oldu.

TFF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü, genel kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Gücü'nün yeni başkanı Musa Sarsıkoğlu oldu.

Sarsıkoğlu'ndan Açıklama

Sarsıkoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kastamonu Gücü, yıllardır büyük bir fedakarlıkla yaşatmaya çalışılıyor. Özellikle kadın futbolunda başarılı işlere imza atan, şampiyonluk yaşayan Kastamonu Gücü, her geçen sezon ekonomik anlamda güç durumlarla karşılaşıyor. Kulüp Başkanı Metin Şahbazoğlu ve yönetim kurulunun yaptığı açıklamalarda ve dost meclisinde yaptığı konuşmalarda gelecek sezon için kulübü devam ettiremeyecekleri ve kapatma yönünde bir irade ortaya koyacaklarını öğrendik. Bunun akabinde Kastamonu Gücü'nü yaşatmak adına yakın çevremizle istişarelerde bulunduk.”

‘Yeni Yönetimi Oluşturduk'

Sarsıkoğlu: “Yaptığımız istişareler neticesinde Kastamonu Gücü'nü yaşatmak adına takımın yönetimine talip olduk ve gerçekleştirilen genel kurulda ben ve arkadaşlarımla takımın yeni yönetimini oluşturduk.'

Teşekkür

Sarsıkoğlu son olarak: “Kastamonu Gücü'ne bugüne kadar emeği geçen tüm başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gelecek dönem yol haritamızı önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Kamuoyuna saygılarımla.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme