Kastamonu Fizik Tedavi Merkezi Proje Toplantısı Yapıldı

Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yeni hizmet binası uygulama projesi üzerinde kontrol ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kastamonu yeni kazandırılacak olan ve projelendirilerek inşasına başlanan, Kuzeykent Mahallesi'nde 45 bin 115 metrekare arsa alanı üzerinde, 57 bin 448 metrekare kapalı alan, 11 bin 271 metrekare oturum alanına sahip, mevcut fiziki gerçekleşmesi yüzde 55 olarak, yapımı devam eden 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yeni hizmet binası uygulama projesi üzerinde kontrol ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok başkanlığında, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu, Destek Hizmetleri Başkanlığı Uzmanı Levent Akkirpi, İnşaat Mühendisi Serkan Otçu, Elektrik Mühendisi Hamit Aktaş, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Davut Döner, İdari ve Mali İşler Müdürü Burhan Yücebıyık, Sağlık Bakanlığı Yapı Kontrolörü Yüksek Mimar Sadık Emin Şen ve Yüklenici Firma Aras İnşaat Taahhüt Yapı Malz. Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi temsilcisi Mehmet Gülşen katıldı.

Yapımı devam eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sağlık hizmet sunumundaki gereksinimler ile proje birimleri değerlendirilerek, proje üzerinde yapılacak revizyonlar görüşülerek yüklenici firmaya iletildi.

Bakmadan Geçme