Kastamonu Eğitim Araştırmada Çevre Düzenlemesi Tadilatı Başladı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH), ihtiyaç duyulan çevre düzenlemeleri ve tadilatları başladı.

TAKİP ET

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH), ihtiyaç duyulan çevre düzenlemeleri ve tadilatları başladı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran hastalar ve yakınları için, daha rahat ve konforlu bir alan da hizmet sunabilmek ve tedavilerini daha huzurlu bir şekilde yaptırabilmeleri için; başlanan düzenleme ve tadilatlardan, hastane bahçesinde bulunan, hastane totemlerinin yazıları ve aydınlatma direklerinin tamiratları yapıldı. Poliklinik girişi önündeki göçük oluşan yolun onarımı yaptırıldı. Acil Serviste bulunan kapı camlarına kumlu folyo uygulandı. Acil servis ile poliklinik katlarındaki zemin üzerine yönlendirme için yazılı bantlar çekilerek çalışmalar yapıldı.

Yapılan tadilat ve düzenleme çalışmalar, hastaneye başvuran hasta ve yakınlarına daha kaliteli hizmet vermek için, gün geçtikçe diğer alanlara yönelik olarak ta tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için devam edecek.

Özel Haber
Yorumlar 1
İrfan uzun 01 Ocak 2024 10:49

Hastalar için yapılan şeyler güzel ama ilk önce otopark sorunu halletmesi gerekir yönetimin personelin otopark sorunu yok ama hastaların var çünkü hastane otoparkına hastaneye gelen hastaların arabalararı alınmıyor ????

Bakmadan Geçme