Kastamonu'daki Eğitim Çalışmalarını İncelediler

Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş, Kastamonu'yu ziyaret etti. Bir dizi ziyaret için Kastamonu'da bulunan Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Müdürlük çalışmaları ile ilgili İl Müdürü Hasan Gümüş'ten bilgi aldı.

İl Müdürü Gümüş; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için kendilerine teşekkür etti.

Akabinde Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile beraber okula uyum eğitimleri kapsamında Yıldız Adnan Konyalı Anaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerin oyunlarına eşlik eden Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş öğrencilerle eğlenceli anlar geçirdiler. Okul idaresinden okulda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcı Şemsettin Durmuş son olarak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'nu ziyaret etti. Seminer çalışmalarını yürüten öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Okul idaresinden okulda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Durmuş yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme