Kastamonu'daki Doktor Açığını Gündeme Taşıdılar

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, TBMM ziyaretinde önemli temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Sağlık İşleri Müdürü Kadir Sorucuoğlu'nu da ziyaret eden Başkan Çatal, ilçedeki doktor açığını da dile getirdi.

TAKİP ET

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin olarak; “Türkiye Büyük Millet Meclisimizde AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Halil Uluay ve Sayın Fatma Serap Ekmekci'yi ziyaret ederek, ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Vekillerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim. Davamızın emektarları Taşmedreseliler Ülkücüler Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek, dava büyüğümüz Genel Başkanımız Mehmet Yamtar Çelik'i ve dava büyüklerimizi ziyaret ettik. Rabbim sağlık huzur ve uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.

Doktor Sözü Alındı

Cumhurbaşkanlığı Sağlık İşleri Müdürü Kadir Sorucuoğlu'na gerçekleştirdiği ziyarete de değinen Başkan Çatal; “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Alay ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Kastamonulu hemşehrimiz Cumhurbaşkanlığı Sağlık İşleri Müdürü Sn. Kadir Sorucuoğlu'nu ziyaret ettik. İlçemizdeki çalışmalarımız hakkında hasbihalde bulunarak hastanemizdeki doktor açığını dile getirdik. İnşallah tez zamanda bu sorunun giderileceği sözünü aldık” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme