Kastamonu'da Milli Eğitim-Gençlik Spor el ele

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü işbirliği ile okul sporları değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü işbirliği ile okul sporları değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kastamonu Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Engin Kaya, Şube Müdürü Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürleri, Kastamonu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

OKUL SPORLARINA KATILIM DEĞERLENDİRİLDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kastamonu Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, kent genelinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında düzenlenen spor etkinliklerinin, okul sporlarına katılan okulların ve öğrencilerin katılımlarının değerlendirmesi yapıldı.

Ardından 2023-2024 eğitim öğretim döneminde yapılacak olan etkinliklerin de planlaması yapılarak yeni kararlar alındı. Okul sporlarına katılımın artırılması için gereken adımlar, işbirliği yapılacak kurum ve kuruluşlar, okul sporlarına katılan okullara destek verilmesi konularında karar alındı.

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme