Kastamonu Barosu, Kadına Şiddeti Ele Alacak

Kastamonu Barosu tarafından 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında söyleşi programı düzenlenecek.

TAKİP ET

Kastamonu Barosu tarafından yapılan açıklamada; 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında söyleşi programı düzenleneceği, programın soru cevap biçiminde devam edeceği ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda çalışma yapan tüm özel ve tüzel kişilerin söyleşiye davetli olduğu belirtildi.
Söyleşinin moderatörlüğünü Kastamonu Barosu Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Av. Seda Çetin yürütürken Eşitlik İçin Kadın Platformu (EŞİK) Temsilcisi Özgül Kaptan ve Av. Eda Büyükdemirci programda konuşmacı olarak yer alacak.

Söyleşi programı 25 Kasım günü saat 14.00-17.00 arasından Kastamonu Barosu Av. Seyfettin Civelekoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Programda; “Eşit ve şiddetsiz bir hayat hakkımıza yönelen tehditler”, “Şiddetle mücadelenin yasal araçları neden nasıl bir tehdit altında?” ve “Medeni Kanun ve Anayasa ile garanti altına alınan haklarımızdan neden vazgeçemeyiz?” gibi konular ele alınacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme