Instagram'ın Erişim Engeli Kalktı, Gözler Roblox'ta

Geçtiğimiz günlerde Instagram'a getirilen erişim engeli, sosyal medya kullanıcılarının gündemindeydi. Bu engelin kaldırılmasının ardından, gözler bu kez Roblox'a getirilen erişim engeline çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde Instagram erişim engeli, sosyal medya kullanıcılarının gündemindeydi. Ardından Roblox'a erişim engeli gelmişti. Aniden ortaya çıkan bu erşim engeli, birçok kullanıcıyı alternatif platformlara yönlendirdi.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Instagram'a yönelik erişim engelinin kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından, kullanıcıların gözü şimdi Roblox'a çevrildi. "Instagram bir daha kapanacak mı?", "Roblox açılacak mı?", "TikTok kapanacak mı?" gibi sorular sosyal medyada sıkça sorulmaya başlandı.

Özellikle gençler arasında popüler olan oyun platformu Roblox, yeniden dikkatleri üzerine çekti. Pandemi döneminde büyük bir ivme kazanan Roblox, genç kitleyi cezbetmeye devam ediyor.Instagram'a getirilen 8 günlük erişim engelinin kaldırılması, kullanıcılar arasında Roblox'un da yakında açılacağına dair umutları artırdı. Instagram ile ilgili gelen açıklamayı oyun platformu olan Roblox'a da bekliyorlar. Ancak, Roblox'a dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı ve platformun bir süre daha kapalı kalabileceği düşünülüyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme