İnebolu Belediyesi'nden Turizm Kongresi'ne Tam Destek

Kastamonu Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Çılgınoğlu ve Öğretim Üyesi Muharrem Avcı, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; turizm alanında birlikte yapılabilecek birçok faaliyet detaylı olarak ele alındı. Başkan Uzuner'e 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 24. Ulusal Turizm Kongresi hazırlıkları da anlatıldı. Başkan Uzuner, bu kongrede İnebolu Belediyesi olarak Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi'ni tüm imkanlarıyla destekleyeceklerini ifade etti.

Turizm Fakültesi Dekanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede; “Keyifle paylaşırız ki, İnebolu Belediyesi bu kongrede ana destekçilerimizden birisi olacak. Tüm bu dönüşler ve başta İlçe belediyelerimiz olmak üzere verilen destek, bizleri yorgunluk hissetmeden ve daha büyük bir azimle çalışmak konusunda motive ediyor. Kıymetli Başkanımız ve kongre paydaşımız Sayın Engin Uzuner'e açık ve samimi destekleri, hediyeleri ve sıcak ev sahiplikleri için üniversitemiz ve fakültemiz adına içten teşekkür ediyoruz” denildi.

Bakmadan Geçme