İlk Kitaplarıyla Okuyucularla Buluştular

Neyno Kültür Yayınevi edebiyat dünyasına yeni yazarlar kazandırmaya devam ediyor.

Nurcihan Kuşoğlu “Cümbüş” isimli ilk kitabıyla ve Elif Çelik “İçimdeki Sen” isimli ilk kitabıyla okuyucuları ile buluştu.

KastaMall AVM'de Neyno Kültür Yayınevi tarafından düzenlenen Sahaf Fuarı ve İmza Günü etkinliğinde okuyucuları ile buluşan “İçimdeki Sen” isimli kitabın yazarı Elif Çelik, Kars-Susuz doğumludur. 2010 yılında Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu mezunu olan Elif Çelik, evli ve 2 çocuk annesidir. Kitabında; insan ilişkilerinde yaşanılan çatışmaları yalın bir dil kullanarak anlatan Şair Elif Çelik, aynı şekilde hissedilen aşkı ve derin duygu durumlarını her türlü okuyucunun kendini bulabileceği farklı türde şiir ve şarkılarda okuyucuya sunmuştur. İlk şiir yazma isteği çocukluğunun da beraber geçtiği ablasına doğum günü hediyesi olarak düşündüğü bir çocukluk şiirini gazetede yayınlaması ile başlayan Çelik, böylelikle hayallerine ve şiir dünyasına ilk adımını atmış oldu.

Elif Çelik; “Hayatim boyunca zorluklarımı, eksik yanları mı güce çeviremedim. Çünkü hep duygularım engeldi ama şu an güçsüzlüklerimi avantaja çevirdim ve duyguları mı baskılamayı bıraktım artık! Duygular artık şiirlerde ve şarkılarda. Bütün okurlarıma şiir tadında sevgiler ve saygılarla” dedi.

‘Umarım Herkes Beğenir'

Cümbüş isimli ilk kitabıyla okuyucuları ile buluşan Nurcihan Kuşoğlu; “Şiir yazmaya çok erken yaşlarda başlamadım maalesef geç keşfettiğim bir alan oldu. Duygularımı kağıda dökme ihtiyacı hissettim. Böylece çok güzel şiirler ortaya çıktı. Ardından da bu yazdıklarımı kitaplaştırmak istedim. Ondan sonra böyle bir ürün çıktı ortaya. Umarım herkes beğenir. Bu kitabın içinde 15 tane eserim mevcut. Okuyucuya tamamen aktarmak istediğim şey kendi duygularımdan yola çıkarak yazdığım şeyler zaten. İnsanların genelde yaşadıkları birbirine çok benzer. Bence herkesin bu şiirlerde kendine pay çıkarabileceği kendini bulabileceği şeyler illaki vardır. Şu anda devam eden yeni bir başladığım kitap yazıyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme