'İlimiz huzurlu bir il ama mükemmelliğinde sınırı yok'

VALİ YAŞAR KARADENİZ Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde dün Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve beraberindeki heyet Vali Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti. Günün anlam ve önemine binaen Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak 'Kastamonu emniyet teşkilatı olarak Sayın Valimizin destekleriyle bir önceki senelere göre daha iyi durumdayız. Hem personel açısından hem de...

VALİ YAŞARKARADENİZ;


Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümükutlamaları çerçevesinde dün Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak veberaberindeki heyet Vali Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Günün anlam ve önemine binaen Emniyet Müdürü Metin TurgayKarabulak; 'Kastamonu emniyet teşkilatı olarak Sayın Valimizin destekleriylebir önceki senelere göre daha iyi durumdayız. Hem personel açısından hem deolaylara hakim olma açısından iyi durumdayız. Daha önceki senelere oranla çokfazla etkinlik düzenlendi ve seçim geçirdik. Çok şükür bunların hepsindenalnımız akıyla çıktık. Zaten Kastamonu'nun huzurlu ve güvenli bir şehir olduğuda söyleniyor' diyerek bilgi verdi.

'İLİMİZHUZURLU BİR İL AMA MÜKEMMELLİĞİNDE SINIRI YOK'

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunu kutlayan Vali YaşarKaradeniz; 'Diğer illerde olduğu gibi ilimizin, ilçelerimizin güvenliğinisağlama konusunda bizler için çok önemli bir yere sahipsiniz. Çok zor birmesleği icra ediyorsunuz. Her mesleğin uğraş ve hedef kitlesi ortalamatoplumuzun ayarında bir hedef kitlesi ama sizin uğraştığı hedef kitle daha çoktoplumun problemli kesimleri. Bu açıdan diğer mesleklere göre daha zor. Fakatgöstermiş olduğunuz fedakarlıktan dolayı bugüne kadar olduğu gibi bundansonrada en iyi şekilde bu zorlukları aşacaksınız. 15 Temmuz Darbe Girişimi'ndendolayı personel sayısında oldukça bir düşüş yaşanmış ama son 2 yıldır hızlı birşekilde yapılan atamalarla bu eksiklikler büyük ölçüde telafi edildi.İnanıyorum ki birkaç yıl sonra eski sayımıza tekrar ulaşmış olacağız. İlimizhuzurlu bir il ama mükemmelliğinde sınırı yok. Onun için daha iyiyi hedefalmamız lazım. İstatistiklere bakarak her yılı bir önceki yıldan daha ileriyegötürmemiz lazım. Vatandaşımızın da bizden beklentisi budur. Buna göreçalışmamız lazım. Hem emniyet, asayiş açısından hem de polislerimizin diğergörevleri açısından, her şube müdürümüzün kendi yürüttüğü görev alanı içerisindeistatistikleri daha ileriye götürmek adına gerekli gayreti en üst düzeydegöstermeye devam etmesi gerekir' diye konuştu.

Bakmadan Geçme