İl Sağlık Staj Planlamasını Yaptı

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Mesleki Uygulama ve Staj Planlama Toplantısı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Halk sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Yıldırım başkanlığında, Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nihal Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Kaçan, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şahika Şimşek Çetinkaya, Beslenme ve Diyetetik bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Fatmanur Hümeyra Zengin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu, Destek Hizmetleri Başkanlığı Uzmanı Levent Akkirpi, Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu Fatma Akgül Çakır, Eğitim Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Özgür Özkan, Toplum Sağlığı Merkezi hekimi Dr. Kübra Gün, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür. Yrd. Mürüvvet Aslan, Eğitim Araştırma Hastanesi Staj Sorumlu Hemşiresi Serap Nurgül Söyler ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Eğitim Hemşiresi Selma Demirel'in de katılımları ile toplantı yapıldı.

Düzenlenen toplantıda Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak, 2024-2025 öğretim yılı mesleki uygulama ve dönem uygulama dersleri staj planlamaları ve rotasyon dağılım toplantısı yapıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme