İhtisaslaşma Proje Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından ihtisaslaşma çalışmalarını Kastamonu Üniversitesi'nde tabana yayma ve yeni proje tekliflerini ele alma maksadıyla Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Toplantıda ihtisaslaşma projelerinin içerik esasları, projelerden beklenen somut çıktılar, ihtisas projelerinin bölgesel kalkınmaya nasıl ekonomik katkı sağlayacağı ile proje hazırlanırken göz önünde bulundurulacak hususlar hakkında Rektör Yardımcısı ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük katılımcılara bilgi verildi.

Prof. Dr. Ömer Küçük, Ormancılık ve Tabiat Turizmi ihtisas sahasında Kastamonu Üniversitesi tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında da bilgi verirken, İhtisaslaşmış bir üniversite olarak hem akademik hem de ekonomik olarak bölgeye katkı sağlamanın önemini vurguladı. Yeni proje başvurularının beklendiğini belirten Prof. Dr. Küçük, yürütülen projelerden örnekler vererek, katılımcıları bilgilendirdi. Toplantı, akademisyenlerin ihtisas projeleri hakkındaki soru-cevap kısmının tamamlanması ile sona erdi.

Bakmadan Geçme