'Her bayram yollarda 150'ye yakın insanımızı kaybediyoruz'

VALİ YAŞAR KARADENİZ Vali Yaşar Karadeniz, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma programında protokol, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla Valilik binasında bir araya geldi. Vali Karadeniz'in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, eski Milletvekilleri Emin Çınar, Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanı Op. Dr....

VALİ YAŞARKARADENİZ;


Vali Yaşar Karadeniz, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenenbayramlaşma programında protokol, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siviltoplum kuruluşları ve vatandaşlarla Valilik binasında bir araya geldi.

Vali Karadeniz'in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşmaprogramına; AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı,eski Milletvekilleri Emin Çınar, Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, siyasi partilerintemsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarıtemsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'DARGINLARINBARIŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM'

Bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleri ve vatandaşlarile bir süre sohbet eden Vali Yaşar Karadeniz; 'Güzel bir bayram gününü berabereda ediyoruz. Bu özel günlerde de trafik konusu gündemimizin ilk sıralarındayer almakta. Bayramlarda buluşmak güzel. Fakat her bayram yollarda 150'ye yakıninsanımızı kaybediyoruz. Bunu azaltmaya yönelikte önemli gayretler var.İnşallah bu gayretler sonucunda sürücülerinde kurallara uymasıyla, hedefeulaşabileceğimizi düşünüyorum. Bu bayram herkesin sevdiklerine sağlıklı birşekilde kavuşmasını diliyorum. Dargınların barışmasını temenni ediyorum'diyerek başta katılımcılar olmak üzere tüm Kastamonuluların Kurban Bayramı'nıtebrik etti.

ER VEERBAŞLARIN BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Valilikteki programın devamında ise Vali Karadeniz, Huzurevi,Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma veDayanışma Derneği Başkanlığı, Şehit Ailesi, Gazi Ailesi, 5'inci Jandarma EğitimAlay Komutanlığı'nda er ve erbaşları ziyaret ederek bayram kutlamalarında bulundu.

Ziyaret programında Vali Yaşar Karadeniz ve eşi ZehraKaradeniz'e, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İlJandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, Türkiye Harp Malulü, Gaziler,Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve ilgili kurummüdürleri eşlik etti.

Vali Yaşar Karadeniz ve beraberindeki heyet ilk önceKastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Karadeniz buradaki çalışanlarla sohbetederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programının devamında Vali Karadenizve beraberindeki heyet Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin veçalışanların bayramlarını kutladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dilegetiren huzurevi sakinleri devletin kendilerine sunmuş olduğu imkanlarındanmemnun olduklarını belirttiler.

ŞEHİTANNESİNİ ZİYARET ETTİLER

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğiBaşkanlıklarını da ziyaret ederek yöneticiler ve çok sayıda şehit ailesi vegaziler ile bayramlaşan Vali Karadeniz, devlet olarak şehit ailelerinin vegazilerimizin daima yanlarında olduklarını ve şehitlerin aziz hatıralarınınmilletin kalbinde yaşayacağını söyledi. Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilereise sağlıklı uzun ömürler diledi.

Programın devamında Şehit Annesi Lütfiye Yanaşoğlu veailesine ziyarette bulunan Vali Karadeniz şehit annesine Türk Bayrağını teslimetti ve daha sonra Gazi Hasan Küçük ailesine de ziyarette bulunuldu. Ayrıca 5'inciJandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda er ve erbaşların bayramını kutlayan ValiYaşar Karadeniz; mesai mefhumu gözetmeden görevlerini başarıyla yerine getirençalışanlara iyi bayramlar diledi. Son olarak Polisevine giden Vali Karadenizburadaki görevli emniyet personelinin bayramını kutlayarak bir süre sohbetetti.

Bakmadan Geçme