Harun Acar'dan Beş Büyük Proje!

Gelecek Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, Taşköprü'nün potansiyelini ortaya çıkaracak beş büyük projeyi duyurdu.

Seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla buluşan Acar, “Taşköprü sadece sarımsağıyla değil, sosyal, siyasal, kültürel ve turistik yönleriyle de ön plana çıkacak” dedi.

Geri Dönüş Destek Projesi

Acar, “Taşköprü'ye geri dönecek hemşehrilerimize 100 bin TL geri ödemesiz destek sağlayacağız. Bu proje ile hemşehrilerimizin memleketlerine dönüşlerini teşvik edip, Taşköprü'nün nüfusunu ve ekonomik aktivitesini artırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Gençlere Eğitim Desteği

Gelecek Partisi'nin adayı, gençlerin eğitimine yönelik önemli bir adım atarak, “Gençlerimizin sınav harçları belediyemiz tarafından karşılanacak. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Araç Muayene İstasyonu Projesi

Taşköprü'deki araç sahiplerinin yaşadığı muayene istasyonu sorununa değinen Acar, “Araç muayene istasyonu gelecek. Vatandaşlarımızın bu hizmete kolayca erişimini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi

“Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi, bakanlıklar düzeyinde girişimlerle bir yıl içerisinde faaliyete geçirilecek” diyen Acar, bölgenin Taşköprü'nün ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Taşköprü Fm Halk Radyosu

Taşköprü'nün sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek olan Taşköprü FM Halk Radyosu ile ilgili de bilgi veren Acar, “Halkımızın sesi olacak bir radyo kuracağız. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini doğrudan duyacağız” şeklinde konuştu.

Acar, projeleriyle Taşköprü'nün yalnızca bir tarım şehri olmadığını, çok yönlü bir kalkınma potansiyeline sahip olduğunu vurguladı. Vatandaşlardan gelen teveccühün her geçen gün arttığını belirten Acar, destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürlerini iletti. Taşköprü için yeni bir başlangıç vadediyor.

Bakmadan Geçme