Hafızlar için Taç Giyme Töreni yapıldı

Hafızlık Merasimi düzenlendi.

TAKİP ET

Kastamonu İhsangazi İlçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Hafızlık Kur'an Kurslarında eğitim gören ve hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için hafızlık merasimi ve Hafız Mustafa Karabeyoğlu'nu anma programı düzenlendi.

İhsangazi Merkez Camii'nde gerçekleşen program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İhsangazi İlçe Müftüsü Namık Karaahmetoğlu hafızlık merasimine ve Hafız Mustafa Karabeyoğlu'nu anma programına katılım sağlayan ve hafızlık kursuna destek verenlere, ayrı ayrı teşekkür etti.

“HAFIZ VE HAFİZELERİMİZE ÇEVRELERİNE ÖRNEK OLMALARIDIR”

Merasimde konuşan İl Müftüsü Bekir Derin “Öncelikle Hafız-ı Kur'an olan evlatlarımızı, anne ve babalarını, onları yetiştiren kıymetli hocalarımızı, bu müesseseleri inşa ve imar eden, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. Hafız ve hafizelerimize tavsiyem; okudukları ve hıfzettikleri kitabımızı amellerine yansıtmaları ve çevrelerine örnek olmalarıdır” dedi.

Program sonunda öğrencilere belge ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğle namazı edası ve yapılan ikramla program sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme