Golcü Yusuf Türk: 'Bunları Yaşayacağımızı Hissetmiştim'

GMG Kastamonuspor'un golcü oyuncusu Yusuf Türk, 'Buraya transfer olurken bunları yaşayacağımızı hissetmiştim' dedi.

İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde soruları yanıtlayan Türk; “Liderlik kesinlikle tesadüf değil. Sezon başından beri, ilk günden beri gerçekten çok iyi hazırlanıyoruz. Buraya transfer olurken bu anı, bunları yaşayacağımızı ve sonunda şampiyon olacağımızı hissetmiştim. İyi ki de buraya gelmişim.”

'Stadın Dolmasını Hak Ediyoruz'

Türk: “Fethiye maçında da 3 puanı getiren golü ben atmıştım ama bu maç çok farklıydı. Çok yoğun duygular yaşıyorum. Kastamonu'da 4 sene önce de oynadığım için buraya aidiyet duygum çok yüksek. Cengiz başkan beni transfer etmek için aradığında bir dakika düşünmedim. Enes başkan da der: ‘En kısa sürede Yusuf'u hallettik' diye. Buraya aidiyet duygum ve bağlılığım çok yüksek. Bu hafta o stadın dolu olması… Taraftar inanılmaz itici güçtü, inanılmaz güç aldık, her maç o stadın dolmasını hak ediyoruz.”

'İpi Göğüsleyen Olacağız'

Türk: “Performansım iyi gidiyor. Okan abiyle iyi bir ikili olduk. Tüm takım birbirimize çok yardım ediyoruz. İkinci devre daha zor geçecek, daha da keyifli olacak. Çok daha güzel günler bizi bekliyor, eminim ki ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.”

'Üç Puanı Alıp Döneceğiz'

Türk son olarak: “Her zaman her maça hazırım. Her idmanda da üstüne koya koya gidiyoruz. Bu hafta da zor bir deplasmana gideceğiz. Her maç zor. Gidip üç puanı alıp geri döneceğiz.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme